O PODJETJU

MT Cvek

ZGODOVINA PODJETJA

V podjetju MT Cvek d.o.o. se že od leta 1995 ukvarjamo s proizvodnjo in prodajo cvetja. Ustanovitelja in solastnika Marija in Anton Cvek, sta začela s proizvodnjo rezanega in balkonskega cvetja ter enoletnic in dvoletnic. V dveh letih uspešnega delovanja sta proizvodne površine iz začetnih 50 m² povečala na 750 m². Z nenehnim izobraževanjem in razvojem sta pospeševala tudi ostale vrtnarske storitve in dejavnosti cvetličarstva.

Po 10 letih poslovanja so se gospodarske razmere spremenile, tako da se je podjetje z novimi znanji usmerilo predvsem na vzgojo in prodajo balkonskih rastlin in ostalega okrasnega cvetja, istočasno pa smo nadgrajevali pridobljena znanja in se v celoti usmerili v dejavnost urejanja vrtov in okolice. V ta namen sta lastnika leta 2005 zgradila povsem nov vrtni center, ki se razprostira na 1200 m² notranjih proizvodno prodajnih površin in 1300 m² zunanjih površin.

Leta 2005 je podjetje pridobilo tudi zastopstvo za prodajo, servis in montažo profesionalnih namakalnih sistemov CLABER® Spa iz Italije, leta 2006 pa še zastopstvo za uvoz in trženje aluminijastih vrtnih obrob in opor nemškega proizvajalca i-send GmbH Sachsenband®. V letu 2009 smo razširili svojo ponudbo in začeli sodelovati z nemškim proizvajalcem urbane opreme Erlau AG®.

Podjetje MT Cvek d.o.o. je tako družinsko podjetje, ki temelji na izkušnjah pridobljenih z delom in neprestanim izobraževanjem, vsestranski profili poklicne izobrazbe zaposlenih in visoka kvaliteta storitev pa nam zagotavljajo dolgoročni obstoj.

Oglejte si tudi našo osnovno spletno stran WWW.MTCVEK.SI, kjer si lahko preberete več o nas ter naših dejavnostih in storitvah.

SEDEŽ PODJETJA


MT CVEK d.o.o.
Ilovka 9
4000 Kranj
e-pošta: vrt@mtcvek.si
ID št. za DDV: SI56879059

Claber®

Pri MT Cvek d.o.o. vse od leta 2005 uspešno in učinkovito tržimo izdelke Claber® in tako upravičujemo zastopstvo za prodajo in namestitev namakalnih sistemov. Zaradi dolgoletnih izkušenj pri montaži namakalnih sistemov, smo se razvili v enega najboljših postavljalcev namakalnih sistemov Claber® v Sloveniji. Prav zato je podjetje Claber® našo uspešnost in zaupanje nadgradilo. Leta 2011 smo tako postali zastopnik za izdelke Claber® v Sloveniji.