www.mtcvek.si

Prodajni program

8425BATERIJSKA KRMILNA URA "AQUAUNO PRATICO"

Novo oblikovana miniaturna krmilna ura. Izdelana je tako, da je priključek za pipo točno nad priključkom za cev, kar izboljšuje pretok vode, zato so izgube manjše, ura pa je tudi bolj odporna na zmrzal. Enostavna krmilna ura; preprosto pritisnite zelen gumb za zagon programa, nato pa rdeč gumb za zaključek zalivanja. "Pratico" si zapomni čas, ki je pretekel med dvema operacijama, kar omogoča ponavljanje programa vsak dan ob istem času (najdaljše trajanje je 60 minut). LED lučka označuje vse faze programiranja in lahko prikazuje čase, ki ste jih nastavili. Čas zalivanja lahko nastavite tudi s preprosto pulzno kodo, z uporabo istih dveh gumbov in LED lučke. Enota je opremljena s pralnim filtrom iz nerjavečega jekla. Ena 9 V alkalna baterija lahko napaja enoto celo sezono. Vse elektronske komponente so popolnoma zaprte. Delovni tlak: od 0,2 do 12 barov. V celoti pregledano in testirano.

podrobnosti

8422BATERIJSKA KRMILNA URA "AQUAUNO LOGICA"

Novo oblikovana miniaturna avtomatska enosmerna krmilna ura. Izdelana je tako, da je priključek za pipo točno nad priključkom za cev, kar izboljšuje pretok vode, zato so izgube manjše, ura pa je tudi bolj odporna na zmrzal. Krmilna ura vsebuje 15 prednastavljenih ciklov namakanja, med katerimi izbirate z uporabo rotacijskega gumba. Z vrtenjem gumba enostavno izberete katerokoli izmed 15 oštevilčenih zarez in tako nastavite program v le nekaj sekundah. Vsi nastavljeni programi so navedeni na pokrovčku enote. Enota je opremljena s pralnim filtrom iz nerjavečega jekla. Ena 9 V alkalna baterija lahko napaja enoto celo sezono. Vse elektronske komponente so popolnoma zaprte. Delovni tlak: od 0,2 do 12 barov. Kvaliteta "Aquauno Logica" je stalno nadzorovana in testirana.

podrobnosti

8423BATERIJSKA KRMILNA URA "AQUAUNO SELECT"

Popolnoma revolucionarna baterijska krmilna ura vsebuje 63 prednastavljenih ciklov namakanja ter program za izklop in 5-minutni testni program. Med programi izbirate enostavno z uporabo/vrtenjem dveh rotacijskih gumbov. Z enim gumbom lahko izbirate med 7 frekvencami zalivanja, z drugim pa med 9 trajanji zalivanja. Enota je opremljena s pralnim filtrom iz nerjavečega jekla. Ena 9 V alkalna baterija lahko napaja enoto celo sezono. Vse elektronske komponente so popolnoma zaprte. Delovni tlak: od 0,2 do 12 barov. Kvaliteta "Aquauno Select" je stalno nadzorovana in testirana.

podrobnosti

8428BATERIJSKA KRMILNA URA "AQUAUNO VIDEO-2"

Novo oblikovana miniaturna avtomatska enosmerna krmilna ura. Izdelana je tako, da je priključek za pipo točno nad priključkom za cev, kar izboljšuje pretok vode, zato so izgube manjše, ura pa je tudi bolj odporna na zmrzal. Z uporabo te krmilne ure lahko nastavite 2 cikla zalivanja na dan. Za enostavno programiranje so nameščeni samo trije gumbi. Velik zaslon uporabniku jasno sporoča vse potrebne informacije z uporabo enostavnih številk in simbolov. Vsak izmed 2 vodnih ciklov lahko traja od 1 minute do 23 ur in 59 minut. Tedenski cikel namakanja je lahko programiran tako, da določene dneve izpusti. V vsakem trenutku lahko na zaslon prikličete zgolj programirane cikle, nepotrebne cikle pa preprosto izbrišete. Enota je opremljena s pralnim filtrom iz nerjavečega jekla. Ena 9 V alkalna baterija lahko napaja enoto celo sezono (enota vsebuje tudi digitalni indikator stanja baterije). Vse elektronske komponente so popolnoma zaprte. Delovni tlak: od 0,2 do 12 barov. Kvaliteta "Aquauno Video-2" je stalno nadzorovana in testirana.

podrobnosti

Pošljite nam sporočilo na trgovina@mtcvek.si.

Ali nas pokličite na +386(0)4 251 14 20.