www.mtcvek.si

Prodajni program

8489RF BATERIJSKA KRMILNA URA "TEMPO PRATIC"

Enosmerna avtomatska baterijska krmilna ura za 1 vodno linijo. Deluje na dve 1,5V AA alkalni bateriji. Enostavno programiranje z uporabo dveh gumbov. Program lahko traja med 1 in 60 minut vsak dan ob istem času. Program nastavite tako, da preprosto pritisnete zelen gumb za zagon programa, nato pa rdeč gumb za zaključek zalivanja. "Tempo Pratic" si zapomni čas, ki je pretekel med dvema operacijama, kar omogoča ponavljanje programa vsak dan ob istem času. Ciklično programiranje je omogočeno v hitrem načinu. Osvetljen LCD zaslon prikazuje različne funkcije (programiranje, preostali čas, trajanje zalivanja, senzor za dež). Gumb za začetek omogoča takojšnji ali zakasnjeni (do 23 ur) začetek. Krmilna ura ima gumb za ročno odpiranje/zapiranje ventila (15 minut). Okrepljena struktura. Sprednja plošča je izdelana iz dveh materialov. Prozorni zaščitni pokrovček. Vse elektronske komponente so popolnoma zaprte. 3/4" priključek za pipo z vrtljivo matico. Enota je opremljena s pralnim filtrom iz nerjavečega jekla. Kvaliteta "Tempo Pratic" je stalno nadzorovana in testirana. Delovni tlak: od 0,2 do 12 barov. Krmilna ura omogoča neposredno povezavo s standardnim senzorjem za dež (90915) ali z brezžičnim RF senzorjem za dež (90831 - v kombinaciji z RF vmesnikom).

podrobnosti

8483RF BATERIJSKA KRMILNA URA "TEMPO LOGIC"

Enosmerna avtomatska baterijska krmilna ura za 1 vodno linijo. Deluje na dve 1,5V AA alkalni bateriji. Enostavno programiranje z uporabo enega gumba. Krmilna ura ima 19 prednastavljenih programov (+ izklop) za vsako linijo. Vsi programi so navedeni na krmilni plošči. Osvetljen LCD zaslon prikazuje različne funkcije (programiranje, preostali čas, trajanje zalivanja, senzor za dež). Gumb za začetek omogoča takojšnji ali zakasnjeni (do 23 ur) začetek. Krmilna ura ima gumb za vklop/izklop ročne funkcije (5-minutni test). Okrepljena struktura. Sprednja plošča je izdelana iz dveh materialov. Prozorni zaščitni pokrovček. Vse elektronske komponente so popolnoma zaprte. 3/4" priključek za pipo z vrtljivo matico. Enota je opremljena s pralnim filtrom iz nerjavečega jekla. Kvaliteta "Tempo Logic" je stalno nadzorovana in testirana. Delovni tlak: od 0,2 do 12 barov. Krmilna ura omogoča neposredno povezavo s standardnim senzorjem za dež (90915) ali z brezžičnim RF senzorjem za dež (90831 - v kombinaciji z RF vmesnikom).

podrobnosti

8486RF BATERIJSKA KRMILNA URA "TEMPO SELECT"

Enosmerna avtomatska baterijska krmilna ura za 1 vodno linijo. Deluje na dve 1,5V AA alkalni bateriji. Enostavno programiranje z uporabo dveh gumbov: z enim gumbom izbirate med 14 trajanji zalivanja, z drugim gumbom pa izbirate med 7 različnimi frekvencami ponavljanja namakalnega cikla. Krmilna ura tako omogoča kar 98 kombinacij prednastavljenih programov (+ izklop) za vsako linijo. Osvetljen LCD zaslon prikazuje različne funkcije (programiranje, preostali čas, trajanje zalivanja, senzor za dež). Gumb za začetek omogoča takojšnji ali zakasnjeni (do 23 ur) začetek. Krmilna ura ima gumb za vklop/izklop ročne funkcije (5-minutni test). Okrepljena struktura. Sprednja plošča je izdelana iz dveh materialov. Prozorni zaščitni pokrovček. Vse elektronske komponente so popolnoma zaprte. 3/4" priključek za pipo z vrtljivo matico. Enota je opremljena s pralnim filtrom iz nerjavečega jekla. Kvaliteta "Tempo Select" je stalno nadzorovana in testirana. Delovni tlak: od 0,2 do 12 barov. Krmilna ura omogoča neposredno povezavo s standardnim senzorjem za dež (90915) ali z brezžičnim RF senzorjem za dež (90831 - v kombinaciji z RF vmesnikom).

podrobnosti

8487RF SOLARNA KRMILNA URA "TEMPO HYBRID"

Enosmerna avtomatska solarna krmilna ura za 1 vodno linijo. Opremljena z vgrajenim fotovoltaičnim panelom, kar omogoča, da se napaja s sončno energijo. Svetlobna energija se absorbira tudi kadar panel ni neposredno izpostavljen soncu. Indikator tedenske porabe vode. Čas namakanja lahko nastavite od 5 sekund do 1 minute ali od 1 minute do 90 minut. Omogoča do 4 cikle namakanja na dan in tedensko programiranje, kjer lahko določene dni tudi preskočite. Osvetljen LCD zaslon zagotavlja visoko vidljivost v vseh vremenskih pogojih in prikazuje različne funkcije (programiranje, preostali čas, trajanje zalivanja, senzor za dež, stanje napolnjenosti baterije, stanje napolnjenosti baterije RF senzorja za dež). Krmilna ura ima gumb za vklop/izklop ročne funkcije (15-minutni test). Okrepljena struktura. Sprednja plošča je izdelana iz dveh materialov. Prozorni zaščitni pokrovček. Vse elektronske komponente so popolnoma zaprte. 3/4" priključek za pipo z vrtljivo matico. Enota je opremljena s pralnim filtrom iz nerjavečega jekla. Ena 1,5V AA alkalna baterija zagotavlja nemoteno delovanje v primeru daljšega primanjkovanja svetlobe. Kvaliteta "Tempo Hybrid" je stalno nadzorovana in testirana. Delovni tlak: od 0,2 do 12 barov. Krmilna ura omogoča neposredno povezavo s standardnim senzorjem za dež (90915) ali z brezžičnim RF senzorjem za dež (90831 - v kombinaciji z RF vmesnikom).

podrobnosti

8485RF BATERIJSKA KRMILNA URA "DUAL LOGIC"

Dvosmerna avtomatska baterijska krmilna ura za 2 neodvisni vodni liniji. Deluje na dve 1,5V AA alkalni bateriji. Enostavno programiranje z uporabo enega gumba. Krmilna ura ima 19 prednastavljenih programov (+ izklop) za vsako linijo. Vsi programi so navedeni na krmilni plošči. Osvetljen LCD zaslon prikazuje različne funkcije (programiranje, preostali čas, trajanje zalivanja, senzor za dež). Gumb za začetek omogoča takojšnji ali zakasnjeni (do 23 ur) začetek na obeh linijah. Krmilna ura ima gumb za vklop/izklop ročne funkcije (5-minutni test). Okrepljena struktura. Sprednja plošča je izdelana iz dveh materialov. Prozorni zaščitni pokrovček. Vse elektronske komponente so popolnoma zaprte. 3/4" priključek za pipo z vrtljivo matico. Enota je opremljena s pralnim filtrom iz nerjavečega jekla. Kvaliteta "Dual Logica" je stalno nadzorovana in testirana. Delovni tlak: od 0,2 do 12 barov. Krmilna ura omogoča neposredno povezavo s standardnim senzorjem za dež (90915) ali z brezžičnim RF senzorjem za dež (90831 - v kombinaciji z RF vmesnikom).

podrobnosti

8488RF BATERIJSKA KRMILNA URA "DUAL SELECT"

Dvosmerna avtomatska baterijska krmilna ura za 2 neodvisni vodni liniji. Deluje na dve 1,5V AA alkalni bateriji. Enostavno programiranje z uporabo dveh gumbov: z enim gumbom izbirate med 14 trajanji zalivanja, z drugim gumbom pa izbirate med 7 različnimi frekvencami ponavljanja namakalnega cikla za vsako linijo posebej. Krmilna ura tako omogoča kar 98 kombinacij prednastavljenih programov (+ izklop) za vsako linijo. Osvetljen LCD zaslon prikazuje različne funkcije (programiranje, preostali čas, trajanje zalivanja, senzor za dež). Gumb za začetek omogoča takojšnji ali zakasnjeni (do 23 ur) začetek na obeh linijah. Krmilna ura ima gumb za vklop/izklop ročne funkcije (5-minutni test). Okrepljena struktura. Sprednja plošča je izdelana iz dveh materialov. Prozorni zaščitni pokrovček. Vse elektronske komponente so popolnoma zaprte. 3/4" priključek za pipo z vrtljivo matico. Enota je opremljena s pralnim filtrom iz nerjavečega jekla. Kvaliteta "Dual Select" je stalno nadzorovana in testirana. Delovni tlak: od 0,2 do 12 barov. Krmilna ura omogoča neposredno povezavo s standardnim senzorjem za dež (90915) ali z brezžičnim RF senzorjem za dež (90831 - v kombinaciji z RF vmesnikom).

podrobnosti

8480RF VMESNIK ZA SENZOR ZA DEŽ

RF vmesnik se uporablja za povezavo RF senzorja za dež (90831) in "Dual" ali "Tempo" RF baterijskih krmilnih ur. V primeru dežja se namakanje samodejno prekine, saj RF senzor za dež pošlje radijsko voden signal krmilni uri. Električne povezave niso potrebne. RF pokritost do 30 m.

podrobnosti

90831RF SENZOR ZA DEŽ

Senzor za dež, ki deluje na radijsko frekvenco (RF pokritost do 30 m). Izogiba se nepotrebnim izgubam vode, saj v primeru dežja izključi namakanje. Senzor prekine namakanje, ko raven vode v posodici preseže 5 mm. Programirano namakanje se samodejno nadaljuje, ko voda v posodici senzorja izhlapi. Senzor za dež mora biti nameščen na prostem tako, da je izpostavljen padavinam, vendar izven dosega neposrednih curkov vode (npr. iz razpršilcev). Deluje v povezavi z RF baterijskimi krmilnimi urami "Tempo" (8483 - 8489 - 8486) in "Dual" (8485 - 8488), pri čemer je potrebno uporabiti tudi RF vmesnik (8480). Električne povezave niso potrebne. Senzor deluje na dve 1,5V AA alkalni bateriji. Senzor je nameščen na nosilcu iz nerjavečega jekla.

podrobnosti

Pošljite nam sporočilo na trgovina@mtcvek.si.

Ali nas pokličite na +386(0)4 251 14 20.