www.mtcvek.si

Cenik

Maloprodajni cenik
Splošni pogoji poslovanja

Maloprodajni cenik

Maloprodajni cenik izdelkov za zalivanje Claber® za leto 2017 zajema vse artikle iz Claber® Gardenlife 2017 kataloga. Izdelki so razporejeni v enakem vrstnem redu, kot v katalogu. Zaradi boljše preglednosti je cenik opremljen tudi s slikami artiklov in kratkim opisom.

Naročanje

Vljudno vas prosimo, da si pred naročanjem preberete NAVODILA ZA NAROČANJE (klik na povezavo). Več informacij o vrstah plačila, možnostih prevzema/dostave, dobavnih rokih, garanciji in možnosti vračila dobite pod Splošnimi pogoji poslovanja podjetja MT Cvek d.o.o.

Blago lahko naročite preko telefonske številke 04/ 251 14 20 ali prek elektronske pošte. Po plačilu predračuna vam naročeno blago odpremimo prek Pošte Slovenije* na vaš naslov. Pri naročilu nad 50 EUR je poštnina po Sloveniji brezplačna (velja za fizične osebe)!

* Naročila odpremljamo kot poslovne pakete. Priporočenih ali navadnih pisem s storitvijo ne pošiljamo.

OPOMBA: V ceniku so enote pakiranja navedene pod opisom in pod pakiranjem. Za fizične osebe je večina artiklov pakirana po 1 kos (kjer ne piše drugače) oziroma kot garnitura, kjer je pod opisom navedeno npr. 10 kos./pak. Oznake pod pakiranjem so namenjene za prodajo B2B.

Prenos cenika

MALOPRODAJNI CENIK 2017 (kliknite na povezavo)
OPOMBA: Cenik je zgolj informativne narave. V veljavi je od 9. januarja 2017 do preklica oziroma do izdaje novega cenika. Pridržujemo si pravico do nenapovedanih sprememb. Za morebitne napake v ceniku ne odgovarjamo. Za več informacij pokličite v našo trgovino ali nam pošljite elektronsko pošto.

Maloprodajni cenik je v PDF obliki. Za ogled PDF datotek morate na vešem računalniku imeti nameščen Adobe Acrobat Reader, različico 6.0 ali novejšo, oziroma Adobe Reader plugin (oba sta na voljo brezplačno). Če na vašem računalniku še nimate nameščene te programske opreme, si jo lahko prenesete s spletne strani Adobe.

Če si želite cenik prenesti neposredno na vaš računalnik, se z miško postavite na povezavo "Prenos cenika" spodaj, desni klik, izberite "Shrani povezavo kot..." in shranite dokument na vaš računalnik.

Pošljite nam sporočilo na trgovina@mtcvek.si.

Ali nas pokličite na +386(0)4 251 14 20.