CENIK

Maloprodajni cenik

Maloprodajni cenik izdelkov za zalivanje Claber® za leto 2022 zajema vse artikle iz Claber® Gardenlife 2022 kataloga. Izdelki so razporejeni v enakem vrstnem redu, kot v katalogu. Zaradi boljše preglednosti je cenik opremljen tudi s slikami artiklov in kratkim opisom.

Prenos cenika

MALOPRODAJNI CENIK 2022 (kliknite na povezavo)
OPOMBA: Cenik je zgolj informativne narave. V veljavi je od 24. januarja 2022 do preklica oziroma do izdaje novega cenika. Pridržujemo si pravico do nenapovedanih sprememb. Za morebitne napake v ceniku ne odgovarjamo. Za več informacij pokličite v našo trgovino ali nam pošljite elektronsko pošto.

Maloprodajni cenik je v PDF obliki. Za ogled PDF datotek morate na vešem računalniku imeti nameščen Adobe Acrobat Reader, različico 6.0 ali novejšo, oziroma Adobe Reader plugin (oba sta na voljo brezplačno). Če na vašem računalniku še nimate nameščene te programske opreme, si jo lahko prenesete s spletne strani Adobe.

Če si želite cenik prenesti neposredno na vaš računalnik, se z miško postavite na povezavo "Prenos cenika" spodaj, desni klik, izberite "Shrani povezavo kot..." in shranite dokument na vaš računalnik.